Vacatures

 

Teamleider Creatieve Therapie, reageer vóór 20 februari

De bacheloropleiding Creatieve Therapie wil studenten opleiden die, door therapeutische toepassing van de vier kunstzinnige middelen (beeldend, dans-beweging, drama en muziek), het welzijn en gezondheid van mensen bevorderen. De medewerkers en studenten van de opleiding zijn trots op de kwaliteit én het feit dat ze landelijk een vooraanstaande positie innemen. Het team Creatieve Therapie bestaat uit ca. 21 medewerkers.

Als lid van het managementteam van de... Lees hier de gehele vacaturetekst »PR en Communicatie
, reageer vóór 20 februari

Als bestuurslid PR & Communicatie zet jij je in voor de bekendmaking van beeldende therapie en verzorg je de informatievoorziening vanuit het bestuur naar leden. Je voornaamste taken zijn het samenstellen en versturen van de nieuwsflits en het beheren van de website. In zeswekelijkse vergaderingen geef je samen met de andere bestuursleden vorm aan het beleid van de NVBT. Voor deze bestuursfunctie staat gemiddeld 5 uur per week. 

 

In deze functie heb je de vrijheid om het imago van beeldende therapie landelijk neer te zetten. Als bestuurslid zal je professionele netwerk zich snel uitbreiden. Sta jij te popelen om beeldende therapie meer bekendheid te geven? Ben jij actief op Facebook en LinkedIn? Zie jij  jezelf promotiemateriaal ontwikkelen, de website beheren en de nieuwsflits samenstellen?

Lees hier de gehele vacaturetekst »

 

Coördinator Financiën, regeer vóór 20 februari

Wil jij een bijdrage leveren aan de professionalisering van de NVBT en tegelijkertijd jouw netwerk uitbreiden?
De NVBT beschikt sinds 2014 over een externe penningmeester die de financiën beheert. Om toch ook direct zicht te blijven houden op het financiële beleid zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator financiën.
Als coördinator financiën ben je i.s.m. de penningmeester verantwoordelijk voor het financiële beleid van de vereniging en je vertaalt het beleid van de NVBT naar financiële middelen. De coördinator financiën heeft diverse taken om de kas te beheren en overzicht te behouden over de inkomsten en uitgaven van de NVBT. De taken zijn wisselend in frequentie gedurende het bestuursjaar (januari-december).

Lees hier de gehele vacaturetekst »

 

Commissie Richtlijnen

Als NVBT participeren we in de commissie richtlijnen van de FVB. Dat is belangrijk en verantwoordelijk werk waar alle leden belang bij hebben.
In deze commissie worden onderzoeksartikelen gezocht in databases, geïnterpreteerd en middels richtlijnen in een verslag beschreven. Onlangs zijn onze twee NVBT leden (één tijdelijk) gestopt met hun werkzaamheden voor de commissie . We willen hen (Dimphy Fikke & Karen van Dooren)  heel hartelijk bedanken voor het werk dat zij verzet hebben.
Tegelijkertijd zijn we op zoek naar leden die hun taak willen en kunnen overnemen.

Lees hier de gehele vacaturetekst »