Vacatures

 

Vacature bij NVBT

Gezocht: Kennisinnovator Onderwijs

 

De kennisinnovator onderwijs is een functie binnen het bestuur van de NVBT die sinds 1 jaar bestaat. De kennisinnovator onderwijs legt de verbinding met de opleidingen in Nederland. Zij speelt een belangrijke rol krijgen in het verbinden van de praktijk met het onderwijs zodat beide op de hoogte zijn van de ontwikkelingen die over en weer spelen.  
De kennisinnovator onderwijs  onderhoudt contacten  met de andere kennisinnovatoren van de verschillende beroepsverenigingen en voert regelmatig overleg met de andere kennisinnovatoren binnen de NVBT. Het centrale doel van deze taak is om van uit de beroepspraktijk een brug te slaan met het onderwijs en vice versa en een bijdrage te leveren aan meer eenduidig onderwijs, zodat opname in de wet Big mogelijk wordt.  
Wil jij graag een bijdrage leveren voor deze belangrijke functie?! Lees dan snel verder.

 

Bekijk de vacature hier»

 

Vacature bij NVBT

Gezocht: Coördinator GMVT

 

In het kader van deze ontwikkelingen is onder de verantwoordelijkheid (en met financiële steun) van het Netwerk en in gedelegeerde opdracht van de Federatie Vaktherapeutische beroepen (FVB) in de periode oktober 2015 – juni 2017 de Generieke module Vaktherapie (GMVT) ontwikkeld.

Er dienen nu, in opdracht van het Netwerk, een aantal plannen in het verlengde van de GMVT te worden beschreven en binnen een gestelde termijn te worden gerealiseerd. Deze plannen worden uitgewerkt onder verantwoordelijkheid van de FVB.

De inhoudelijke input voor de doorontwikkeling GMVT moet natuurlijk van de verenigingen komen. En daarom zoeken we jou als coördinator! De tijdsinvestering van de coördinator wordt geschat op gemiddeld 4 uur per week.

Ben jij: Goed op de hoogte van de inhoud van de GMVT? Gemotiveerd en competent om de inhoud van de GMVT verder te ontwikkelen en bij te stellen, met als einddoel implementatie in de praktijk? Lees dan snel verder of de vacature wat voor jou is en reageer!

 

Bekijk de vacature hier»

 

Vacature bij NVBT

Gezocht: Secretaris NVBT

 

Helaas heeft de secretaris van de NVBT tijdens haar proeftijd, ondanks haar enthousiasme, aangegeven dat dit niet de juiste tijd is om deze functie te gaan vervullen. Wij respecteren deze keuze en zijn om die reden per direct op zoek naar een Secretaris. Wil jij graag iets betekenen voor je vak en samenwerken in een gemotiveerd team. Kijk dan in de vacature tekst of dit iets voor jou is.

 

Bekijk de vacature hier»

 

Vacature bij het Top Referent Trauma Centrum te Beilen

Gezocht: Vaktherapeut beeldend 24 uur per week (januari 2018 t/m juni 2018)

 

Als vaktherapeut beeldend hou je je met name bezig met groepsbehandelingen voor de deeltijdafdelingen van de Kentering, bestaande uit een tweedaagse mannengroep en eendaagse vrouwengroep. En de deeltijd De Balans, bestaande uit alleen vrouwengroepen. De groepen zijn voornamelijk gericht op stabilisatie en traumaverwerking. Daarnaast verricht je mogelijk enkele individuele behandelingen. Je bent onderdeel van beide multidisciplinaire teams en de vakgroep beeldend/drama en muziektherapie. Benieuwd naar de voorwaarden en meer informatie, bekijk dan hieronder de vacature.

 

Bekijk de vacature hier»


Vacature bij Stip

"Stip, praktijk voor beeldende therapie is een kleinschalige, zelfstandig gevestigde praktijk,
voor jongeren en volwassenen met psychische klachten.
Het grootste deel van de hulpvragen die bij Stip worden behandeld, vallen binnen het kader
van de specialistische zorg. Om deze zorg op een professionele manier vorm te kunnen geven,
werkt Stip samen met diverse zorgaanbieders uit de regio Eindhoven.
Tevens biedt Stip voorlichting en training aan bedrijven in het kader van verzuim door
psychische klachten en behandeling voor de medewerker.
" En Stip is opzoek naar een enthousiaste beeldend therapeut. Bekijk de vacature hier onder.

 

Bekijk de vacature hier»

 

Werkveldgroep Chronische klachten

"We zijn op zoek naar vaktherapeuten beeldend die werken met mensen met chronische pijnklachten en/of een fysieke chronische aandoening. Dit kan zowel plaats vinden binnen een medisch specialistische setting, WPN 3/ WPN 4 als in een setting waar mensen psychisch begeleid worden, maar de klachten zich veelal lichamelijk uitten.

 

Zo’n werkveldgroep kan verschillende vormen aannemen. Als je interesse hebt gaan we samen kijken wat je hierin zou willen doen of betekenen. Je bepaalt voor jezelf hoeveel tijd je er in wil steken en welke kwaliteiten je in wil zetten. Samen kom je dan tot een plan van aanpak en zo krijgt de werkveldgroep vanzelf vorm

  • Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om deel te nemen aan de kerngroep, dat is een groep van drie tot zeven mensen.
  • Of in een groep van actieve leden, waarin een ondersteunende rol zou kunnen vervullen.
  • Je zou ook mee kunnen schrijven aan een eventueel product
  • En een andere optie is dat je graag op de hoogte gehouden wil worden van eventuele ontwikkelingen
  • En er zijn nog veel meer mogelijkheden om een bijdrage te leveren."

 

Lees hier de gehele oproep »

 

Commissie Richtlijnen

Als NVBT participeren we in de commissie richtlijnen van de FVB. Dat is belangrijk en verantwoordelijk werk waar alle leden belang bij hebben.
In deze commissie worden onderzoeksartikelen gezocht in databases, geïnterpreteerd en middels richtlijnen in een verslag beschreven. Onlangs zijn onze twee NVBT leden (één tijdelijk) gestopt met hun werkzaamheden voor de commissie . We willen hen (Dimphy Fikke & Karen van Dooren)  heel hartelijk bedanken voor het werk dat zij verzet hebben.
Tegelijkertijd zijn we op zoek naar leden die hun taak willen en kunnen overnemen.

Lees hier de gehele vacaturetekst »